Luft/luftvärmepump

Luft/luftvärmepump passar bäst för dig som har direktverkande el som främsta uppvärmningskälla och vill minska dina energikostnader. 

Aktiv Kyla Sweden AB erbjuder hela Fujitsus sortiment. Fujitsu har utvecklat en helt ny serie luft/luftvärmepumpar för den nordiska marknaden som är speciellt utformade för vårt klimat, inte enbart anpassade till det. Vi talar om värmepumpar som skapats för extrema vintrar och som värmer när du verkligen behöver det.

Att installera en luft/luftvärmepump innebär alltid ekonomiska besparingar samtidigt som inomhusklimatet blir bättre. Väljer du att installera en luft/luftvärmepump får du automatiskt även en bättre luftcirkulation i din vistelsezon.

Nedan presenterar vi de fyra vanligaste modellerna för hem- och kontorsmiljöer. Har du en produktionslokal, större kontorslandskap eller liknande kontakta oss för en lösning.


Slim Nordic Inverter LMCBN

Finns i 3 olika utföranden (Maxeffekt 5,2-6,0 kW)

Slim Nordic Inverter LMCBN är en mycket tystgående värmepump som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger den en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan.

Premium Inverter LZCAN

Finns i 3 olika utföranden (Maxeffekt 7,2-8,9 kW)

Premium Inverter LZCAN är en värmepump som sätter en helt ny standard i klassen. Den ligger i den absoluta toppklassen när det gäller värmeeffekter även vid extremt låga utomhustemperaturer. Energiklass A+++.


Nordic Premium Golv LVCN

Finns i 3 olika utföranden (Maxeffekt 5,5-6,1 kW)

Nordic Premium Golv LVCN är en golvmodell som är mycket tystgående och energieffektiv med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i hemmet eller på kontoret. Den lågt placerade inomhusdelen ger en skön värmespridning i hela rummet och den förbättrar din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare sitt antiallergena enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar.

Design Nordic Inverter LTCN

Finns i 3 olika utföranden (Maxeffekt 5,4-7,0 kW)

Design Nordic Inverter LTCN är värmepumpen som kombinerar design och funktion. Den har en elegant slimmad inomhusdel som är endast 185 mm djup och är därmed lättplacerad i alla miljöer. Den är mycket tystgående och ger en stabil temperatur tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen.